Wintersport in Tirol

2 Maart, 2016 09:14

Al jarenlang is Tirol één van de populairste wintersportgebieden onder Nederlanders. Maar waarom trekken we er eigenlijk massaal op uit om in het kloppende hart van de Alpen de lange latten onder te binden? Romex Restate vertelt je precies wat er zo aantrekkelijk is aan wintersporten in Tirol.

Skiën in het populaire Gerlos

Eén van de populairste wintersportbestemmingen in Tirol is Gerlos. Het dorp ligt in een prachtig gebied, is sneeuwzeker en met zijn 959 kilometer afstand vanaf Utrecht relatief dichtbij. Gerlos heeft veel accommodaties met een goede busverbinding naar de skilift. De lift brengt je rechtstreeks naar het grote skigebied Zillertal Arena. Met zo’n 140 kilometer piste biedt het gebied genoeg afwisseling en uitdaging voor zowel de beginnende als geoefende wintersporter. Het gebied verbindt bovendien Gerlos met Königsleiten en Hochkrimml: twee bekende wintersportplaatsen in het aangrenzende Salzburgerland. Daarom heb je hier de ideale mogelijkheid om mooie langlauftochten te maken.

Winteractiviteiten

Met 140 kilometer piste hoef je je in het uitgestrekte skigebied Zillertal Arena nabij Gerlos geen moment te vervelen. Het gebied bevat vlakke stukken voor de beginnende wintersporter, terwijl de geoefende wintersporter zich kan uitleven op de vele rode en zwarte pistes. Het gebied is voorzien van meer dan vijftig liften, heeft een funpark met halfpipe en biedt de mogelijkheid tot boardercross.

Uiteraard heeft Gerlos ook veel te bieden op het gebied van après-ski. In bekende après-ski-bars als Little London en Cin-Cin is het altijd feest.

Accommodaties in Gerlos

De populariteit van het gebied heeft ervoor gezorgd dat je in Gerlos een ruime keuze aan accommodaties hebt. Door de mooie ligging van het dorp hebben veel appartementen een adembenemend uitzicht. Romex Restate heeft drie appartementencomplexen met diverse vier- en vijfsterren appartementen. De appartementen hebben een moderne inrichting en bieden je veel luxe en comfort. Perfect om helemaal tot rust te komen na een vermoeiende dag wintersport.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over onze appartementen in Gerlos? Neem gerust contact met ons op, wij staan je graag te woord. Bel met het telefoonnummer 079 – 362 58 22 of mail naar info@romex-restate.nl.

< ROMEX Investments BV branchewinnaar bij De Succesfactor Genieten in geliefd Gerlos >