Over ons

Beste Gast,

Namens het gehele Romex team heten we je van harte welkom bij Romex Restate: dé verhuurorganisatie van Romex Investments. Romex ontwikkelt, verkoopt en verhuurt zeer luxe en comfortabele vakantiewoningen in de bekende Alpenlanden.

Romex staat voor oprichter en eigenaar Paul de Römph (ROM) en Exclusive (EX) Investments. Het bedrijf bestaat inmiddels alweer 15 jaar en is uitgegroeid tot een hecht familiebedrijf.

Vanaf het begin (2006) hebben we getracht ons te onderscheiden en een speciaal product/dienst te ontwikkelen. Met deze visie hebben we een aantal bijzondere concepten gecreëerd.

Zo hebben we een verhuurconcept ontwikkeld, waarbij de huurders onbezorgd kunnen genieten van een heerlijke luxe en comfortabele vakantie. Hierbij horen diverse diensten die we aanbieden vanuit Romex Restate, zoals persoonlijk contact met elke huurder en het in de watten leggen van onze gasten in een van onze appartementen.

Zowel voor de wintersport als de zomervakantie kun je bij Romex Restate terecht. Al onze appartementencomplexen zijn gelegen op prachtige locaties in Oostenrijk. Onze accommodaties bevinden zich onder andere in Gerlos, Kaprun, Niederau en Westendorf.

Wil je genieten van een rustige, ontspannende vakantie of ga je liever op avontuur om de beste activiteiten te beleven? Dit en nog veel meer is mogelijk tijdens een vakantie bij Romex Restate!

We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen in één van onze prachtige accommodaties.

Geniet van een heerlijke vakantie in een luxe en comfortabele vakantiewoning!

Nieuwsbrief

Wil je niets missen en altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen over vakanties in Oostenrijk? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.