Over ons

Beste Gast,

Mede namens de eigenaar van Romex, Paul de Römph, heten wij je van harte welkom bij Romex Resate, dé verhuurorganisatie van Romex Investments.

ROMEX ontwikkelt, verkoopt en verhuurt zeer luxe vakantiewoningen in bekende, hooggelegen en sneeuwzekere wintersportplaatsen in de Alpenlanden.

Overal zijn er natuurlijk vakantiewoningen te huur en te koop in allerlei variaties, zo ook in de Alpenlanden. Vanaf het begin (2006) hebben wij echter getracht ons te onderscheiden en iets speciaals te ontwikkelen. WIj denken een aantal bijzondere concepten te hebben gecreëerd.

Zo hebben we, ons insziens, een uniek concept ontwikkeld met betrekking tot lokatie, façade van het gebouw, bouw en interieur. 
Daarnaast hebben wij een verhuurconcept ontwikkeld, waarbij de huurders onbezorgd moeten kunnen genieten van een heerlijke luxe en comfortabele vakantie.

Dit alles heeft uiteindelijk geresulteerd in prachtige, unieke vakantie ESTATES (residenties), die wij graag aan u willen verhuren.

Deze website presenteert de huurmogelijkheden van onze projecten Residence Zillertal, Gerlos Alpine Estate, Gerlos Mountain Estate, Kaprun Glacier Estate, Residenz Drachenstein Wildschönau, Kristall Plaza, Mont Blanc Alpine Esatte, en Les Châteaux d'Abondance.

U kunt uw appartement op de volgende manier vastleggen:

Wij wensen je veel leesplezier en hopen je binnenkort te mogen ontvangen in één van onze prachtige ALPINE RESTATE appartementen: Héérlijk wintersporten op hoog niveau!

Met vriendelijke groet,

Mark van den Boogaard
Verhuurmanager ROMEX RESTATE

 

asd