4,6
Modern en comfortabel
Prachtig uitzicht over Gerlos en midden in het centrum
5-tal appartementen

Over deze accommodatie

De Gerlos Mountain Estate ligt midden in het centrum van Gerlos, tegenover het pittoreske kerkje en de dalafdaling. Dit kleinschalige complex bestaat uit 5 prachtige appartementen en een magnifiek penthouse. De woningen in Gerlos Mountain Estate zijn geschikt voor 4 tot 6 personen en beschikken over een terras of balkon. Alle appartementen hebben een geweldig uitzicht over het dorp Gerlos en/of de dalafdaling.

  • Faciliteiten

  • Omgeving

  • Bereikbaarheid

Dit zeggen onze gasten

Geweldig! We raden het iedereen aan.

Heerlijk appartement. Ruime kamers en het alles was super schoon. De ligging is heel centraal. Recht tegenover de gondel Dorfbahn. We hadden een gratis klusje bij de Dorfbahn hierdoor hoefeden hoefden niet met de spullen te slepen. En de Spar ligt echt naast het appartement, dus even een boodschapje doen was heel gemakkelijk.

Anoniem

Top locatie en appartement

Ideaal voor een leuke wandel vakantie in de zomer, maar zeker ook voor de ski liefhebbers, want de ski lift is tegenover het appartement.

Siep Willemsen

Beschikbaarheid en prijzen

Voor reservering kunt u ook telefonisch contact (+31 (0)79 362 58 22) met ons opnemen om andere mogelijkheden te bespreken.