4,6
Modern en comfortablel
Prachtig uitzicht over Niederau en in het centrum
5-tal appartementen
1 schitterend penthouse

Over deze accommodatie

Kristall Plaza Niederau is gelegen in het oeroude skidorp Niederau, Wildschönau. Het complex ligt direct aan de liften en de piste van de Markbachjoch. Het complex is zeer kleinschalig, er zijn 5 schitterende appartementen en op de bovenste verdieping is een superluxe, riant penthouse. De appartementen zijn geschikt voor 4 tot 10 personen. De meeste woningen beschikken over een terras of balkon. Alle appartementen hebben een prachtig wijds uitzicht op het dorp Niederau, de afdaling van de Markbachjoch en de rondom gelegen bergen. De ligging van het complex is op het zuiden. In Kristall Plaza zit ook een restaurant gevestigd, genaamd Glennie’s.

  • Faciliteiten

  • Omgeving

  • Bereikbaarheid

Dit zeggen onze gasten

Geweldig

De accomodatie was geweldig, veel ruimte, en super netjes. Ook de plek is perfect. En beneden kun je heerlijk eten. Echt top!

Inge

Fantastisch!
Fantastisch mooi appartement! Genoeg ruimte, maar ook gezellig knus. Perfecte ligging voor de pistes maar ook zeer centraal gelegen tussen andere ski-gebieden. Kom zeker terug in de zomer om te mountainbiken

Rob

Beschikbaarheid en prijzen

Voor reservering kunt u ook telefonisch contact (+31 (0)79 362 58 22) met ons opnemen om andere mogelijkheden te bespreken.