Zondag 19 november: Romex bij Business Class! 🎥

  • Gepubliceerd op 13 november, 2023

Romex breidt uit naar Spanje 🇪🇸

Romex, onder leiding van Paul de Römph, bereidt zich voor op aanzienlijke uitbreiding na succesvolle jaren in de Alpen. Met meer dan 200 woningen op de markt en een huidige marktwaarde van ruim 85 miljoen euro, heeft het familiebedrijf een sterke positie opgebouwd. Romex heeft in Nederland een grote naamsbekendheid opgebouwd als dé projectontwikkelaar van de Alpen.

De verhuurtak telt momenteel meer dan 1.000 bedden. Sinds kort heeft Romex ook het 4-sterren hotel Jakobwirt in Westendorf, Tirol in haar portfolio opgenomen.

Romex wil haar business verder uitbreiden en haar markt verbreden. Het bedrijf wil dit gaan realiseren door onder andere te gaan ontwikkelen op echt zomerlocaties.

Het nieuwste project van Romex bevindt zich in Villajoyosa, aan de Costa Blanca in Spanje.

Op zondag 19 november om 10:30 uur zal Paul in Business Class meer vertellen over het unieke project in Spanje.

Project Villajoyosa ☀️

Het vissersdorpje Villajoyosa aan de Costa Blance staat bekend om de prachtige stranden en straalblauwe zee. Met meer dan 15 kilometer kustlijn, kan je de dagen doorbrengen op de meest mooie stranden aan de Middellandse zee. Van kleurrijke vissershuisjes tot historische architectuur, Villajoyosa is een dorp met veel charme en karakter.

De locatie is een bruisende badplaats tussen de bekende steden Alicante en Benidorm en is slechts 40 minuten rijden van de luchthaven van Alicante verwijderd.

Het inmiddels aangekocte grondstuk bevindt zich op slechts 20 meter afstand van het strand en de azuurblauwe zee. Het grondstuk is bestemd voor toeristische doeleinden en biedt de mogelijkheid tot de ontwikkeling van een luxueus 4-sterren plus appartementenhotel, bestaande uit ca. 40 appartementen, ondergrondse parkeergarage, lounge en bar, wellness voorzieningen met zwembaden en fitnessruimte. Vrijwel alle woningen beschikken over zeezicht. De verkoop van dit project start begin 2024.

Vraag hier de prospectus aan.

Het investeringsfonds Spanje 🤩

Paul de Römph heeft circa 3 weken geleden het investeringsfonds Spanje geïntroduceerd bij Businessclass en is al erg succesvol. Zo heeft Romex al circa 1,5 tot 2 miljoen euro opgehaald en zijn zij met vele potentiële investeerders nog in gesprek.

In totaal wil Romex € 7,5 miljoen kapitaal ophalen met dit investeringsfonds voor de aankoop van de grond en voorloopkosten.

Om deel te nemen aan dit project wordt er een minimaal instapbedrag gevraagd van € 125.000,- voor een gegarandeerde rente van 6,8% per jaar. Deze rentevergoeding wordt elk kwartaal achteraf uitgekeerd. De looptijd van de investering bedraagt 36 maanden (3 jaar).

Het is mogelijk om het instapbedrag te verdubbelen naar € 250.000,-, € 500.000,- of meer.

Ook krijgen de investeerders het eerste recht van hypotheek. Daarbij krijgen de investeerders ook nog eens als eerste de keuze voor een appartement.

LET OP: met deze belegging wordt er belt buiten het AFM-toezicht. Er is geen vergunning- en prospectuspicht voor deze activiteit.

Lees hier meer over het investeringsfonds Spanje. Of vraag de prospectus aan.

Het tweede en gloednieuwe seizoen van ‘Op Naar De Top’! 🏔️

Tevens zal Paul in Business Class het nieuwe seizoen aankondigen van zijn eigen tv-programma ‘Op naar de Top’. De start van het nieuwe seizoen begint op zondag 19 november om 17:00 uur op RTL 4.

In de eerste aflevering zal Mr. Westendorf, oftewel Wolter Kroes, te zien zijn!

Wil je meer weten over Op naar de Top? Lees hier meer.

Nieuwsbrief

Wil je niets missen en altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen over vakanties in Oostenrijk? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.