Vanaf zondag 20 november zal het gloednieuwe tv-programma “Op naar de Top” wekelijks te zien zijn om 17:00 uur bij RTL 4.

Op Naar De Top!

In het nieuwe RTL 4-programma “Op naar de Top” ontvangt vastgoedondernemer en levensgenieter Paul de Römph diverse interessante gasten in het Oostenrijkse Westendorf. 

De mensen die Paul ontmoet en spreekt spelen een belangrijke rol in zijn zakelijke en of privéleven. Allemaal gasten die het op hun manier hebben gemaakt, die op de top van hun kunnen zijn.

Zo ontvangt hij de beroemde sterrenkok Henk Savelberg, die al tientallen jaren op het allerhoogste niveau presteert. Ook nu nog, terwijl hij bijna 70 is, runt Henk met veel passie zijn met een Michelinster bekroond restaurant Savelberg in het Thaise Bangkok. Op de vraag van Paul wat hem nog steeds drijft antwoord Henk openhartig dat hij nog steeds de drang heeft om erbij te blijven horen, om niet vergeten te willen worden. Paul gaat ook op pad met presentator Sander Janson, die tegenover Paul zeer openhartig is over zijn privéleven. In Innsbruck krijgt Paul een prachtige architectuurrondleiding van zijn vaste architect Michael Kanjh en praat hij met hem over alle prachtige vastgoedprojecten die ze samen hebben gerealiseerd. Voor zijn allerbeste vriend Gé Tegelaar vervult Paul een lang gekoesterde wens hoog boven de Oostenrijkse Alpen. En met zijn horecatijger Esther Ross heeft hij een confronterend gesprek. Esther runt voor Paul de twee Glennies restaurants in Paul’s complexen in Westendorf en Niederau en  ze neemt geen blad voor de mond in haar samenwerking met Paul. En dát is even wennen voor de baas.

“Op naar de Top” is een informatief en onderhoudend programma met gastheer Paul de Römph. Paul gaat met zijn gasten op pad om ze de mooiste plekken van Oostenrijk te laten ervaren en ook de belangrijke zaken in het leven blijven niet onbesproken. En bij goed gastheerschap hoort natuurlijk ook een lekker drankje en een heerlijk hapje. De levensgenieter Paul legt zijn gasten dan ook lekker in de watten.

Schema

Hieronder vind je het uitzendschema met alle afleveringen van Op naar de Top:

Sander Janson & Paul de Römph

Rasondernemer en projectontwikkelaar Paul de Römph ontvangt interessante gasten in een van zijn Oostenrijkse appartementencomplexen. Zij praten over ondernemen, het leven en vooral… genieten!

In deze aflevering blikt Paul samen met Sander Janson terug op de bouw van het complex Residenz Illyrica Tirol in Westendorf. Sander is tijdens de bouw al een keer langs geweest en is heel benieuwd hoe het complex uiteindelijk is geworden.

De bouw van dit grote project vond midden in de corona-periode plaats, wat er voor heeft gezorgd dat Paul zijn businessplan up-to-date heeft gemaakt.

Tevens kijken Sander en Paul terug op een bewogen periode van Paul en zijn familie. Want Paul is niet alleen een harde werker, zijn gezin is minstens zo belangrijk voor hem.

Op Naar De Top met Henk Savelberg

Paul ontvangt in deze aflevering de beroemde sterrenkok Henk Savelberg, die al tientallen jaren op het allerhoogste niveau presteert.

Henk was jarenlang eigenaar en chef-kok van het sterrenrestaurant Vreugd & Rust in Voorburg, waar Paul iedere belangrijke familie- en bedrijfgebeurtenis vierde.

Ook nu Henk bijna 70 is, runt hij met veel passie zijn met een Michelinster bekroonde restaurant Savelberg in het Thaise Bangkok. Zijn gasten vliegen vanuit heel Azië rechtstreeks naar Bangkok voor een avond genieten in het nieuwe Savelberg.

Op de vraag van Paul wat hem nog steeds drijft, antwoord Henk openharig dat hij nog steeds de drang heeft om erbij te horen en om niet vergeten te willen worden.

Op Naar De Top met Gé Tegelaar

Paul gaat in deze aflevering naar het appartementencomplex Residenz Drachenstein in Niederau. Paul zijn beste vriend, Gé Tegelaar, beheerd samen met zijn vrouw dit complex voor Romex.

Paul en Gé zijn al meer dan 20 jaar beste vrienden, de twee delen lief en leed, gaan zo veel mogelijk op pad en hun gezinnen gaan vaak lekker uiteten of met elkaar op vakantie.

Hoe gek het ook klinkt, wil Paul na meer dan 20 jaar vriendschap Gé ook nog wat beter leren kennen.

Als dank voor zijn vriendschap en jarenlange inzet wil Paul hem de komende dagen verrassen en in de watten leggen. Paul gaat Gé verrassen door een langgekoesterde wens van Gé in vervulling te brengen.

Op Naar De Top met Michael Kajnih

Paul en Michael kennen elkaar al een lange tijd. Michael is namelijk de vaste architect van Paul en heeft bijna alle projecten in Oostenrijk ontworpen.

Zij vermaken zich een middag in Innsbruck, waar Paul een prachtige architectuur rondleiding krijgt van Michael.

Tevens praten Paul en Michael over alle prachtige vastgoedprojecten die zij samen hebben gerealiseerd.

Op Naar De Top met Esther Ross

Paul en zijn vrouw Carina hebben een kind met Downsyndroom, genaamd Glenn. Voor Glenn hadden zij al 2 jongens en hebben na Glenn ook nog eens 2 meisjes gekregen. Een compleet gezin, waarin Glenn het middelpunt vormt.

Glenn heeft het leven van Paul, Carina en de rest van  het gezin absoluut verrijkt en krijgen ontzettend veel liefde en plezier van hem terug. Glenn vormt dan ook de rode draad in het leven van Paul en zijn gezin.

In de loop der jaren is dan bij Paul ook het idee ontstaan om zelf iets voor Glenn te creëren. Dit heeft geresulteerd in de opzet van de restaurantketen Glennie’s. Met trots heeft Paul in 2016 het eerste restaurant in Niederau in Oostenrijk geopend. In december 2021 is de tweede Glennie’s vestiging geopend in Westendorf.

Om deze restaurants tot een groot succes te brengen, zocht Paul een echtpaar dat bereid was om naar Oostenrijk te emigreren om de Glennie’s restaurants te leiden en te managen.

Het horeca echtpaar Esther en Arthur Ross besloten om dit avontuur samen met Paul aan te gaan.

In deze aflevering nodigt Paul horecatijger Esther uit om de band en gesprekken tussen werkgever en werknemer te laten zien. Tijdens deze dagen hebben Paul en Esther een confronterend gesprek. Esther neemt geen blad voor de mond in haar samenwerking met Paul. En dát is wel even wennen voor de baas.

Op Naar De Top met Sander Janson

In deze aflevering gaat Paul samen op pad met  Sander Janson. Sander is gewend dat hij gasten interviewt, maar in deze aflevering zal Paul Sander interviewen.

Paul neemt Sander een paar dagen mee en interviewt Sander over allerlei belangrijke zaken in het leven. Zo is Sander tegenover Paul zeer openhartig over zijn privéleven.

Romex

Romex Investments is dé projectontwikkelaar van luxe, comfortabele en moderne recreatieve residenties in de bekende Alpenlanden. Romex Restate is de verhuurorganisatie van Romex Investments.

Romex ontwikkelt, verkoopt en verhuurt zeer luxe vakantiewoningen in bekende en hooggelegen en wintersportplaatsen.

In de winter staan de regio’s compleet in het teken van wintersport en in de zomer bevind je je in de prachtige natuur van de Alpen.
Het hele jaar door geniet je dus van appartementen op toplocaties!

Car-bags.com

Met de luxe Car-Bags.com reistassen sets wordt inpakken een feestje! Ze worden namelijk precies op maat gemaakt voor de kofferruimte van jouw auto.

Omdat elke reistassenset precies op maat is gemaakt voor elk specifiek autotype maakt Car-Bags.com een einde aan eindeloos passen en meten.. je pakt altijd zorgeloos de spullen in, want: als het in de Car-Bags.com reistassen past, dan past het ook in uw kofferbak!

Nieuwsbrief

Wil je niets missen en altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen over vakanties in Oostenrijk? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.