Op Naar De Top!

In het Oostenrijkse Westendorf verwelkomt Paul de Römph, een vastgoedondernemer en levensgenieter, verschillende boeiende gasten in het televisieprogramma “Op Naar De Top” op RTL 4.

Het tweede seizoen van dit programma is van start gegaan op zondag 19 november en is wekelijks om 17.00 uur te zien zijn op RTL 4.

Op zondag 17 december werd de laatste aflevering uitgezonden. Maar wees niet getreurd, want RTL 4 zend de komende weken herhalingen uit van het hele tweede seizoen. Elke zaterdag om 16.00 uur kijk je de herhaling terug van de aflevering die de week ervoor is uitgezonden. Elke zondag om 17.00 uur wordt er ook weer een aflevering herhaald. Zo geniet je nogmaals van alle spannende momenten en intriges!

Bekijk alle afleveringen

Een gloednieuw seizoen

Paul verwelkomt dit nieuwe en tweede seizoen vier bijzondere gasten met elk een uniek verhaal. We trappen het seizoen af met niemand minder dan de Nederlandse zanger Wolter kroes, die bekend staat om zijn grote hits, als: ‘Ik heb de hele nacht liggen dromen’ en ‘Viva Hollandia’. Echter, achter deze muzikale successen schuilt een prachtig verhaal dat de meeste mensen niet kennen. Ook gaat Paul op pad met Shirley van Beers, de trotse directrice-eigenaar van Van Beers Elektrotechniek & Service. Shirley deelt niet alleen haar succesverhaal als Rotterdamse zakenvrouw van het jaar, maar benadrukt ook haar toewijding aan diversiteit in de technische sector.

 Daarnaast ontvangt Paul de bekende ‘dokter Down’, namelijk Michel Weijerman. Deze aflevering belicht de bijzondere band tussen Paul en Michel, waarin diepgaande gesprekken plaatsvinden over de uitdagingen en overwinningen van ouders met een verstandelijk beperkt kind, met speciale aandacht voor de toekomst van Paul’s zoon Glenn, die ook Downsyndroom heeft. Paul Holtkamp, een gewaardeerde zakenpartner en creatieve geest, deelt zijn succesverhalen in de wereld van reclame en marketing. Paul Holtkamp heeft een grote rol gespeeld in de marketing van Romex. Hij heeft onder andere reclame gemaakt voor grote bedrijven, zoals de hotelketen Hilton.

Als afsluiting reizen Paul en Sander Janson af naar het prachtige Villajoyosa aan de Costa Blanca in Spanje. Paul onthult hier zijn nieuwste project, wat een grote mijlpaal is voor Romex Investments. Hij deelt zijn plannen, visie en ambities voor de toekomst van Romex.

Schema

Hieronder vind je het uitzendschema met alle afleveringen van het tweede seizoen van Op naar de Top:

Op Naar De Top met Wolter Kroes

Het nieuwe seizoen gaat van start met een speciale gast: de populaire Nederlandse zanger Wolter Kroes! Wolter Kroes is bekend vanwege zijn grote hits zoals: ‘Ik heb de hele nacht liggen dromen’ en ‘Viva Hollandia’. Achter deze muzikale successen schuilt een prachtig verhaal dat veel mensen niet kennen.

In Westendorf is Wolter Kroes een gewaardeerde legende geworden. Het dorp en de omgeving hebben een grote rol gespeeld in zijn carrière als artiest.

Tijdens de aflevering gaan Wolter en Paul samen op pad in Westendorf. Zo halen zij waardevolle herinneringen op in de Moskito Bar, deelt Wolter bij Glennie’s bijzondere verhalen over zijn gezin en bij de Golfbaan in Westendorf vertelt hij meer over de muziekindustrie. Tevens gaan Wolter en Paul samen voor het eerst golfen.

Bekijk alle afleveringen

Op Naar De Top met Shirley van Beers

In de tweede aflevering ontmoet je Shirley van Beers, de trotste directeur-eigenaar van haar bedrijf Van Beers Elektrotechniek & Service. Shirley heeft in 2019 het bedrijf van haar vader overgenomen en werd in 2023 uitgeroepen tot Rotterdamse zakenvrouw van het jaar!

Shirley is een gedreven voorstander van het bevorderen van diversiteit in de technische sector. Zij zet zich dan ook vol overgave in voor meer vrouwen in deze industrie. Haar doorzettingsvermogen en succesverhaal dienen als een inspiratiebron voor ondernemers en vooral voor vrouwelijke leiders.

In deze aflevering gaan Shirley en Paul dieper in op de redenen waarom zij de verantwoordelijkheid voor het familiebedrijf op zich heeft genomen en welke uitdagingen ze heeft moeten overwinnen tijdens dit overnameproces. Bovendien verkennen ze samen de beroemde Tiefenbachklamm en gaan ze op zoek naar een authentieke Oostenrijkse outfit om de lokale cultuur te omarmen!

Bekijk alle afleveringen

Op Naar De Top met Michel Weijerman

In aflevering 3 maken we kennis met Michel Weijerman, beter bekend als “dokter Down.” Gedurende zijn carrière heeft hij buitengewoon werk verricht op het gebied van medische zorg voor kinderen met het syndroom van Down. Michel is op Wereld Downsyndroom dag met pensioen gegaan en draagt zijn werk over aan kinderarts Eveline Schell-Feith.

Bovendien hebben Paul en Michel een bijzondere band met elkaar. Samen delen zij een unieke connectie door een gedeelde zorg en toewijding voor kinderen met het syndroom van Down. Paul de Römph heeft namelijk zelf een zoon, Glenn, die ook het syndroom van Down heeft. Michel heeft Glenn op medisch gebied ook geholpen.

Er worden diepgaande gesprekken gevoerd over de uitdagingen en overwinningen van ouders met kinderen die speciale zorg nodig hebben. Tijdens deze aflevering wordt Paul ook geconfronteerd met moeilijke vragen over de toekomst van Glenn.

Deze aflevering is niet alleen een viering van de medische prestaties van Michel, maar ook een eerbetoon aan de onvoorwaardelijke liefde van ouders voor hun verstandelijk beperkte kind, ongeacht de uitdagingen die ze tegenkomen.

Bekijk alle afleveringen

Op Naar De Top met Paul Holtkamp

Paul Holtkamp is niet alleen al meer dan 20 jaar een goede vriend van Paul, maar ook een zeer gewaardeerde zakenpartner. Paul Holtkamp heeft indrukwekkend grafisch designontwerpen geleverd voor Romex Investments en andere, grote bedrijven.

Paul Holtkamp is een creatieve geest en deelt over zijn succesverhalen in de wereld van reclame en marketing. Niet alleen heeft hij de marketing van Romex opgezet en naar een hoog niveau gebracht. Hij heeft ook voor grote bedrijven, zoals de hotelketen Hilton, de marketing en communicatie opgezet.

De aflevering biedt een diepgang in zijn verhaal, dat begint in zijn jeugd en leidt tot het moment van zijn pensioen.

Bekijk alle afleveringen

Op Naar De Top met Sander Janson

In de laatste aflevering van ‘Op Naar De Top’ reizen Sander Janson en Paul de Römph af naar het adembenemende Villajoyosa aan de Costa Blanca in Spanje.

Dit bruisende vissersdorpje is de plek waar Paul zijn allernieuwste project met trots presenteert, een grote mijlpaal voor zijn familiebedrijf Romex Investments.

Deze aflevering biedt een exclusieve kijk op het nieuwe project in Spanje. In deze prachtige omgeving onthult Paul zijn plannen, visie en ambities voor de komende jaren bij Romex.

Bekijk alle afleveringen

Over Romex Restate

Romex Restate is de verhuurorganisatie van Romex Investments, een toonaangevende projectontwikkelaar op het gebied van luxe, comfortabele en moderne recreatieve vakantiewoningen.

In de winter staan de regio’s compleet in het teken van wintersport en in de zomer bevind je je in de prachtige natuur van de Alpen.
Het hele jaar door geniet je dus van appartementen op toplocaties!

Over Romex Restate

Onze sponsor Car-bags.com

Inpakken is een feestje met de luxe Car-Bags.com reistassen sets. De reistassen zijn op maat gemaakt en passen perfect in de kofferruimte van jouw auto. Hierdoor pak je zorgeloos in, want je tas past altijd perfect in het kofferbak.

Nieuwsbrief

Wil je niets missen en altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen over vakanties in Oostenrijk? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.