ROMEX Investments BV branchewinnaar bij De Succesfactor

4 Mei, 2016 15:08

ROMEX Investments winnaar 2016 in Buitenlandse projectontwikkeling
 

Rotterdam – ROMEX Investments BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Buitenlandse-projectontwikkelingsbranche. Het heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming met een zeer sterke positionering. ‘ROMEX Investments weet zijn uitgebreide kennis van hoogwaardige resorts uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

ROMEX Investments BV is projectontwikkelaar van luxe, comfortabele en moderne recreatieve residenties in bekende Alpenlanden als Frankrijk en Oostenrijk. De onderneming ontwikkelt, verkoopt en verhuurt deze vakantiewoningen in bekende, hooggelegen en sneeuwzekere wintersportplaatsen. De projecten van ROMEX zijn voorzien van een professioneel verhuurconcept met alle bijbehorende faciliteiten, zodat niet alleen de huurder, maar ook de eigenaar zelf onbezorgd kan genieten van zijn investering. ROMEX Investments BV is opgericht in 2008 en houdt kantoor in Zoetermeer. Het is internationaal actief en telt vier medewerkers.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in ROMEX Investments BV een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij ROMEX Investments, want het is continu bezig zijn diensten te verbeteren en optimaal af te stemmen op de wensen van de klant.’

Mooie en kleinschalige residenties

ROMEX legt zich toe op de verwerving van bouwlocaties en bouwgronden. Hier ontwikkelt het mooie en kleinschalige projecten met chalets en appartementen die worden verkocht aan particulieren als tweede huis. De projectontwikkelaar doet dit voor eigen rekening en risico, en is hier zeer succesvol in. ROMEX heeft daarbij een model ontwikkeld, waarmee het ook zorgdraagt voor de verhuur van de locaties op momenten dat de eigenaren er zelf geen gebruik van maken. ‘Door de specifieke financieringsconstructies zijn mogelijke risico’s tot het uiterste beperkt en dat heeft de laatste jaren in ruime mate zijn vruchten afgeworpen. Interessant detail is dat het ROMEX-ontwikkel- en verhuurmodel als voorbeeld wordt gesteld door lokale en regionale overheden in Oostenrijk. Dat is toch wel een heel mooi compliment’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. ‘Concurrenten van ROMEX zijn ontwikkelaars die niet het gehele traject verzorgen. In die zin heeft ROMEX dus eigenlijk geen concurrenten.’

‘ROMEX kent een bijzonder hoge klanttevredenheid. De hoge servicegraad van zijn dienstverlening en de in het oog springende schoonheid van de ontwikkelde locaties in de fraaiste wintersportgebieden zijn dan ook zeer bijzonder te noemen. Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van deze organisatie een topper. Een terechte winnaar in dit segment!’, aldus de Nominatiecommissie.

Meer informatie: www.romex-investments.nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 13:55 uur.

< Voorwaarden Romex Restate Facebook winactie 2016 Wintersport in Tirol >