AANGEPASTE COVID-19 VOORWAARDEN

5 November, 2020 11:36

WIJ HANTEREN AANGEPASTE COVID-19 VOORWAARDEN

Het zijn momenteel voor iedereen onzekere tijden, zo ook voor ons. Laten we vooropstellen dat uw en onze gezondheid het allerbelangrijkste is!

Op dinsdag 3 november heeft de Nederlandse regering geadviseerd om tot half januari 2021 niet op vakantie te gaan naar het buitenland.

Betekent dit ook daadwerkelijk een negatief reisadvies?

Dat was en is voor velen en ook voor ons nog niet helemaal duidelijk. Wij denken dat het verstandig is om op het moment nog kalm te blijven en nog even af te wachten hoe dit zich in de komende weken ontwikkelt. Niemand heeft een vooruitziende blik en medio december kan alles weer anders zijn.

Over een paar weken zal er meer bekend worden gemaakt hoe de kerstperiode eruit komt te zien en/of er versoepelingen van de coronamaatregelen zullen komen. Laten we hopen dat er dan toch weer meer mogelijkheden komen om af te reizen naar onze wintersportgebieden.  

Hieronder een overzicht van de aangepaste regelingen die geldig zijn op al onze reserveringen:

  • Mocht u daadwerkelijk niet in staat zijn te reizen, door een negatief reisadvies van uw overheid en/of een (totale) lockdown in Oostenrijk, dan krijgt u te allen tijde uw geld terug.
    • Dit kan in de vorm van een voucher of Cash-refund.
  • U hoeft uw restbetaling pas 5 dagen voor aankomst te voldoen.
    • Op dat moment kunnen wij meer duidelijkheid verschaffen en u goed informeren wat de situatie op dat moment is.

Een andere mogelijkheid is om, mits gewenst en beschikbaar, uw boeking eenvoudig door te schuiven naar een later moment, bijvoorbeeld het jaar erop.

Voor nu hopen wij u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Voor vragen staan wij uiteraard altijd voor u klaar per e-mail of telefoon.

 

Blijf gezond, namens het Romex Team!

Reisadvies met betrekking tot het Coronavirus >