Wat te doen op een regenachtige dag tijdens je zomervakantie in Oostenrijk?

  • Gepubliceerd op 30 juni, 2022

Wanneer het tijdens je zomervakantie regent, weet je vaak niet zo goed wat je moet gaan doen…
Daarom zijn wij zelf op zoek gegaan naar leuke uitjes om te doen voor wanneer het een dag regent tijdens je vakantie in Oostenrijk!

Een dagje wellness

Niets is lekkerder dan wanneer het regent en onweert om te gaan ontspannen in de wellness. Je kan in de wellness even heerlijk tot rust komen en ontspannen. Daarnaast is de wellness niet alleen goed om tot rust te komen, maar is het ook nog eens goed voor je lichaam.

Rondleiding Erber Distilleerderij in Brixen im Thale

De Erber distilleerderij beschikt over de oudste koperen distilleerketels van Tirol. Zij maken hier sinds de 17e eeuw al kwalitatief, hoogwaardig gedistilleerd in, wat een pure smaak garandeert.
Er wordt hier uitsluitend zongerijpt ongeschonden fruit en water uit eigen bron gebruikt. De destilleermeesters beschikken over zoveel ervaring, dat zij bij het distilleren het volle aroma uit de vruchten weten te halen.
Pas na een rijpingsproces van meerdere jaren worden deze heerlijke Schnapps en likeuren voor de verkoop vrijgegeven. De producten worden gekenmerkt door een uniek aroma, de volle smaak en topkwaliteit.
Je kan hier een rondleiding doen waarbij je meer te weten komt over de geschiedenis van de traditionele Erber distilleerderij en over de verschillende stappen in het productieproces van de Schnappsen en likeuren.
Na de rondleiding is er aansluitend een proeverij. Kom jezelf ter plekke overtuigen en ervaar de authentieke Tiroler lifestyle van dichtbij!

ErlebnisSennerei Zillertal

ErlebnisSennerei Zillertal in Mayrhofen biedt een informatieve belevenis voor de hele familie. Op 6.000 m2 ervaren bezoekers in deze zuivelmakerij hoe dagelijks verse hooimelk tot kaas, boter, yoghurt en andere producten wordt verwerkt. Wie ook een proeverij boekt, geniet van regionale en seizoensgebonden specialiteiten uit de eigen keuken, bereidt met producten uit de zuivelmakerij en van de boerderij. Tevens kan je een kijkje nemen op de ‘kijk’ boerderij om te zien hoe de boeren en boerinnen uit het Zilletal zorgen voor onder andere geiten, schapen, koeien, kippen en vogels.

Swarovski Kristallwelten

De beroemde reus bij de ingang van de Swarovski Kristallwelten is een enorme blikvanger. De kristallen wereld van Swarovski kent een indrukwekkende tuin en bijzondere ‘wonderkamers’. In het midden van deze tuin is de wolk van meer dan 600.000 glinsterende, handmatig gezette Swarovski kristallen het sprankelende middelpunt. Zwevend boven het water worden de duizenden schitteringen wonderlijk weerkaatst in het spiegelende water. In de Kristallweten van Swarovski worden ook de kinderen niet vergeten. Voor de kleine bezoekers is er een spannende wonderwereld, gevestigd in een vier etages tellende speeltoren. Zelfs zweven is hier mogelijk!

Wil je een paar leuke activiteiten tips voor je vakantie in Gerlos? Lees hier meer

Appartementen huren in Oostenrijk?

Kan jij ook niet wachten om je zomervakantie door te brengen in Oostenrijk? Droom weg bij de prachtige accomodaties van Romex Restate. Bekijk via onderstaande links direct ons huidige aanbod vakantiewoningen in Oostenrijk:

Wil je deze zomer een appartement huren in Oostenrijk?

Reserveer eenvoudig online via onze website. Heb je een vraag over het huren via Romex Restate? Neem voor deze en al je andere vragen gerust contact met ons op. Dit kan via +31 (0) 79 362 58 22 of door een e-mail te sturen naar: info@romex-restate.nl.

Nieuwsbrief

Wil je niets missen en altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen over vakanties in Oostenrijk? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.