De wintersportkriebels komen alweer naar boven…

  • Gepubliceerd op 7 oktober, 2022

De herfst is officieel begonnen! ?

Na een heerlijk zomerseizoen in de Oostenrijkse Alpen, is de herfst alweer van start gegaan. De dagen worden korter, het wordt weer eerder donker en het begint langzaamaan kouder te worden. En daardoor komen bij ons de wintersport kriebels alweer naar boven…

Om het boeken van jouw wintersport nóg aantrekkelijker te maken, hebben wij een aantal geweldige kortingsacties opgesteld!

Hieronder vind je een kort overzicht van de kortingsacties:

Gerlos:

In onze fantastische complexen Residence Zillertal en Gerlos Alpine Estate kan je nu jouw wintersportverblijf boeken in de periode van 24 december tot 28 januari met 10% korting.

Kaprun:

Het geweldige Kaprun Glacier Estate boek je nu ook met 10% korting in de periode van december tot en met februari.

Niederau-Wildschönau:

Bij de twee prachtige complexen Kristall Plaza en Residenz Drachenstein geldt er een speciale kortingsactie. Je boekt nu een wintersportverblijf voor 7 dagen en betaalt er slechts 6! Dit geldt voor in de periode van december tot en met februari.

Deze kortingsacties zijn geldig tot en met 30 november.

Nieuwsbrief

Wil je niets missen en altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen over vakanties in Oostenrijk? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.