Hoe vroeg moet ik mijn skivakantie boeken?

  • Gepubliceerd op 10 maart, 2020

Ben je een fan van de wintersport? Dan heb je je ongewijfeld wel eens afgevraagd wat nu de beste periode is om jouw skivakantie te boeken. Bij Romex Restate kunnen we hier kort en krachtig over zijn: boek jouw skivakantie en appartement zo vroeg mogelijk, want dan ben je een stuk goedkoper uit. Maar er zitten nog meer voordelen verbonden aan vroegboeken. We sommen ze hieronder voor je op.

Voordelen van vroegboeken

1) Vroegboekkorting

Of het nu voor het hoogseizoen of laagseizoen is: je kunt een hoop geld besparen door jouw wintersport vroeg te boeken. Niet alleen omdat de prijzen naarmate het jaar vordert alleen maar omhoog zullen gaan, je profiteert in een vroeg stadium ook van vroegboekkorting. Bij Romex Restate krijg je 10% vroegboekkorting wanneer je jouw wintersportappartement op tijd boekt. De korting geldt op vrijwel al onze luxe appartementen in Oostenrijk.

2) Voorkom volboekingen

Onze appartementen en vakantiehuizen zijn bijzonder gewilde accommodaties, daarom is het verstandig om zo vroeg mogelijk te boeken. Hoe vroeger in het jaar je boekt, hoe groter de kans is dat jouw favoriete accommodatie nog vrij is. Met name wanneer je met een grote groep op skivakantie gaat is vroegboeken absoluut aan te raden.

3) Langer voorpret, minder stress

Terwijl de meeste mensen nu aan het nadenken zijn over hun zomervakantie, is het ook zeker niet gek om de skivakantie voor komend seizoen al in orde te maken. Hierdoor hoef je niet op het laatste moment te stressen om alles nog te regelen. Het geeft een gevoel van rust wanneer alles in kannen en kruiken is en bovendien heb je iets om naar uit te kijken. Er gaat niets boven voorpret!

Contact

Benieuwd naar al onze vroegboekaanbiedingen? Kijk dan bij al onze accommodaties in Oostenrijk. Neem voor meer informatie gerust contact op via +31 (0) 79 362 58 22 of stuur ons een e-mail: info@romex-restate.nl.

Nieuwsbrief

Wil je niets missen en altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen over vakanties in Oostenrijk? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.