Win een wintersportvakantie in Kaprun Glacier Estate!

Als hoofdsponsor en initiator van het RTL 4 wintersportprogramma “Off Piste” (vanaf 5 november elke zaterdag om 17:00 uur op RTL 4), verloot Romex Investments gedurende 8 weken elke week een verblijf in één van haar wintersportaccommodaties.

Ofwel 8 x kans op het winnen van een luxe Romex wintersportverblijf. Hou onze social media kanalen en website in de gaten om wekelijks deel te nemen aan de winactie's.

 

Deelnemen aan "Off Piste" winactie week 1

 

Wil jij met jouw gezin in een luxe appartement in Kaprun Glacier Estate verblijven?

Vul het onderstaande formulier in om deel te nemen & Like de Romex Restate en de Off Piste Facebookpagina's.

Voornaam*
Achternaam*
E-mail*
Hoe heet de gletsjer die Koert-Jan in Kaprun beklommen heeft in aflevering 1 van Off Piste?
Ik ga akkoord met de voorwaarden*

De prijs:

  • De prijs is één week gratis verblijven in een 5-persoons type K5 appartement in onze accomodatie Kaprun Glacier Estate.
  • Indien u al woning van Romex Restate heeft gereserveerd voor komende winter, kunt u alsnog gewoon meedoen aan de winactie. De waarde van de prijs zal worden gecrediteerd.
  • De prijs kan niet ingewisseld worden voor contanten
  • De prijs is enkel te verzilveren gedurende het winterseizoen 2017. De uiterste aankomstdatum is 16 april 2017.
  • In het winterseizoen zijn de hoogseizoen weken uitgesloten van deelname aan deze actie (Krokusvakantie en Kerstvakantie) ofwel de volgende weken: van 24/12/2016 t/m 7/1/2017 en van 18/2/2017 t/m 4/3/2017.
  • De prijs is enkel in te wisselen indien de accomodatie beschikbaar is. Af te stemmen met de Accountamanager Verhuur van Romex Restate.
Lees hier de voorwaarden