Ski&More elke zaterdag om 16:30 uur op RTL 4!

  • Gepubliceerd op 6 november, 2021

Elke zaterdag is hét wintersportprogramma Ski&More te zien op RTL 4 om 16:30 uur!

Sander Janson en Annika Pietersma nemen je in Ski & More mee naar 8 populaire skigebieden op zoek naar de mooiste & meest spectaculaire afdalingen & uitzichten, naar veilige, kindvriendelijke pistes en naar bijzondere activiteiten die je in die regio gezien of gedaan moet hebben. Dit doen ze allemaal vanuit de prachtige Romex accommodaties!

Samen met Annika Pietersma bezoekt Sander Janson de leukste, grootste wintersportgebieden in de Alpen. Zij ontdekken waar je als skiër geweest moet zijn en wat je in een bepaald skigebied verder gezien of gedaan moet hebben. Op bijzondere plekken plaatsen zij de Ski & More markers, zodat mensen thuis ze gemakkelijk kunnen terug vinden. Als kijker word je getrakteerd op adembenemende uitzichten en prachtige afdalingen. En zijn niet eerder ontdekte juweeltjes rond de bergen te zien waardoor de cultuur en omgeving écht wordt ontdekt.

Dit seizoen van Ski&More is elke zondag om 16:30 uur te zien tot 1 januari. Vervolgens zal het seizoen herhaald worden vanaf zondag 2 januari om 11:00 uur op RTL 4.

De eerste twee afleveringen van het seizoen zijn ‘specials’, genaamd &More. Deze worden uitgezonden op zondag 2 januari en 9 januari 2022 om 11:00 uur op RTL 4. In deze afleveringen gaan Sander Janson en Annika Pietersma naar Oostenrijk in de zomer. Zij gaan op bezoek bij Paul de Römph, eigenaar van Romex. Samen beleven zij een aantal leuke activiteiten en vertelt Paul meer over zijn gezin, over de heftige periode met zijn zoon Glenn en over het leven als projectontwikkelaar.

 

 

Nieuwsbrief

Wil je niets missen en altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen over vakanties in Oostenrijk? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.