Wat te doen deze zomer in Kaprun

13 Augustus, 2014 16:18

Kaprun staat voornamelijk bekend om zijn mooie sport- en skigebied. De vakanties in de winter zijn zeer geliefd bij Nederlanders, maar ook bij andere Europeanen. Wat veel mensen niet weten is dat Kaprun in de zomer ook erg mooi is. In deze blog worden een aantal ideeën beschreven wat er in de zomer allemaal te doen is in Kaprun.

Zomerse activiteiten in Kaprun

In Kaprun kunt u erg mooi zeilen over het Lake Zell. Hier kunt u  genieten van de mooie natuur. Een aanrader is om daarna te gaan lunchen of dineren in het mondaine Zell am See.

Houdt u van golfen? Dan bent u in een appartement in Kaprun op de juiste plek. Op 5 minuten afstand ligt de prachtige 36-holes golfbaan van Zell am See. Deze baan ligt tussen de Oostenrijkse bergen, wat een indrukwekkende en prachtige locatie is in de zomer.

Relaxen

In Kaprun kunt u naast de vele sportieve activiteiten ook van uw rust genieten in een spa. Aan de rand van Kaprun is namelijk een grote Spa en Wellness kuuroord vinden. Laat u een heerlijk dagje verwennen.

Cultuur

In Kaprun bent u op een perfecte locatie om veel cultuur te zien. U kunt gemakkelijk de thuisbasis van Mozart bekijken en bezoek ook eens de historische stad Salzburg. Wat ook zeker de moeite waard is, zijn de watervallen Krimml.

Wandeltochten

In de omgeving van Kaprun kunt u prachtig wandelen. Vooral de tochten op de Kitzsteinhorn, Schmittenhöhe of Maiskogels zijn favoriet bij wandelliefhebbers. U kunt ervoor kiezen om wandelroutes te kiezen van eenvoudig tot gevorderd met en zonder begeleiding. Ook kunt u er een nachtje overnachten in een authentieke berghut.

Shoppen

Wilt u een dagje gaan shoppen tijdens uw zomervakantie? Dan kunt u in de omgeving  van Kaprun ook goed terecht. U kunt kiezen om naar grote steden, zoals Innsbruck of Salzburg te gaan. Of kies juist voor de bergdorpen, zoals in Kaprun zelf of Zell am See en K

 itzbühel.  Hier zijn de leuke en authentieke winkeltjes te vinden - ook in de zomer.

< Wandeltips Top 10 zomertrekpleisters in Tirol >