Wat is er te doen in Oostenrijk in de zomer?

28 Juli, 2021 14:35

Maak jij het liefst elke dag een lange bergwandeling of word jij helemaal gelukkig van een bezoek aan een prachtige wijnboerderij? Wat je voorkeur ook heeft: ook in de zomer is er genoeg te doen in Oostenrijk. Als echte Oostenrijkliefhebbers, inspireren we je graag met een aantal leuke zomerse activiteiten in Oostenrijk.

Actief genieten van de Oostenrijkse natuur

Een uitdagende bergwandeling, mountainbiken, paragliden of toch kanoën? Liefhebbers van actieve vakanties kunnen ook in de zomer hun hart ophalen in Oostenrijk. Doordat de temperaturen in de zomer gemiddeld tussen de 20 en 26 graden Celsius liggen, kun je eigenlijk op elk moment van de dag wel een actieve activiteit ondernemen. En is het een dag wel heel erg warm? Bezoek dan eens een van de prachtige grotten die het land rijk is.

Op het strand liggen

‘Maar Oostenrijk ligt toch niet aan zee?’, horen we je denken. Hoewel dat natuurlijk klopt als een bus, kun je in Oostenrijk toch genieten van een prachtige zomerdag op het strand. Het land kent namelijk vele bergmeren. Geniet je liever op een actieve manier van het water? Op veel meren zijn er genoeg

Bezoek een historische stad

Dat Oostenrijk een rijke geschiedenis kent, zie je terug in de vele prachtige historische binnensteden, kastelen en vestigingen. Breng een bezoek aan het prachtig gelegen Innsbruck of laat je verrassen door het pittoreske Salzbrug. Trek je een dagje voor een bezoek aan een van deze historische plekken? Tip: neem de trein, een van de snelste manieren om je Oostenrijk te verplaatsen.

Lekker ontspannen in een spa

Aangezien het bezoeken van een spa heel fijn is na een dag skiën, is het aanbod spa’s in dit Alpenland op z’n zachts gezegd groot. Wat ons betreft is een saunabezoek, fijne massage of beautybehandeling niet iets dat je uitsluitend iets voor in de zomer. Even lekker ontspannen kan hier net zo goed in de zomer! Al onze appartementen bieden toegang tot welnessruimtes.

Appartementen of woningen huren in Oostenrijk?

Kan jij ook niet wachten tot je weer naar het buitenland mag? Droom weg bij de prachtige accomodaties van Romex Restate. Bekijk via onderstaande links direct ons huidige aanbod vakantiewoningen in Oostenrijk:

Coronaproof vakantie vieren

In de gemeenschappelijke ruimtes van onze appartementen en woningen van Romex Restate is het overal mogelijk om de 1,5 meter afstand houden tot anderen. Ook staat er desinfectiegel bij de ingang en in alle alle wellnesruimtes.

Wil je deze zomer een appartement huren in Oostenrijk?

Reserveer eenvoudig online via onze website. Heb je een vraag over het huren via Romex Restate? Neem voor deze en al je andere vragen gerust contact met ons op. Dit kan via +31 (0) 79 362 58 22 of door een e-mail te sturen naar: info@romex-restate.nl.

< Hoe ziet de wintersport van het skiseizoen 2021/2022 er uit in Oostenrijk? Gerlos in de zomer >