Reisindustrie enthousiast over toename overnachtingen Wildschönau

29 Oktober, 2015 14:52

De reisindustrie is blij met de toename van het aantal overnachtingen in Wildschönau. Het gebied heeft drie positieve zomerseizoenen achter de rug. Dit heeft onder andere te maken met de activiteiten die in het gebied worden georganiseerd.

Toename aantal boekingen
De toename van het aantal geboekte overnachtingen in Wildschönau betrof het afgelopen seizoen zo’n twaalf procent ten opzichte van het jaar ervoor. Dit heeft onder andere te maken met de scholingsmogelijkheden voor verhuurders en het aanbod in Wildschönau.

Koorfestival
Daarnaast droeg het koorfestival dat van 29 tot en met 31 mei in Wildschönau plaatsvond bij aan de stijging voor de reisindustrie. Tijdens het koorfestival zongen zo’n 700 zangers en zangeressen. De koren waren niet alleen afkomstig uit Oostenrijk maar ook uit Tsjechië, Polen en Israël. Het festival levert steevast een positieve bijdrage aan het toerisme in Wildschönau.

Overige stijgingen toerisme
Ook in andere gebieden is een stijging in het aantal overnachtingen te zien. Dit komt terug in onder andere de markten van Duitsland, Oostenrijk en Nederland. Ook in Italië en Zwitserland nam het aandeel toe. Het aantal vakantiegangers dat naar wintersportgebieden gaat, heeft een steeds positievere invloed op het toerisme van de streken.

De gemeente Wildschönau wordt gevormd door een hoger gelegen dal en is een van de oudste en mooiste gebieden in Tirol, Oostenrijk. Wilt u een appartement aanschaffen in dit prachtige gebied? In de Oostenrijkse Alpen vindt u in Niederau het Residenz Drachtenstein Wildschönau. Dit is een appartementencomplex met schitterende appartementen. Wilt u meer informatie over het kopen van een appartement in dit prachtige en aantrekkende gebied? Kijk dan op de website van Romex-Investments.

Residenz drachenste wildschonau

< Vijf populaire rodelbanen in Oostenrijk Fietsen in heuvelachtig gebied >