Persbericht: Koert-Jan de Bruijn & Sanny Verhoeven presenteren Off Piste

25 Oktober, 2016 19:56

Koert-Jan de Bruijn & Sanny Verhoeven presenteren Off Piste

Nieuw wintersportprogramma RTL 4

Vanaf zaterdag 5 november gaan Koert-Jan de Bruijn en Sanny Verhoeven iedere week ‘Off Piste’. Gedurende acht weken gaan zij rondom de meest aantrekkelijke skigebieden in Frankrijk en Oostenrijk op zoek naar alle dingen die je als echte sneeuwliefhebber gedaan of gezien moet hebben. Hierbij gebruikt het duo de Off Piste-marker om die bijzondere plekken te markeren. De kijker thuis kan deze plekken gemakkelijk terugvinden met behulp van de kaart op de bijbehorende website van het tv-programma.

Koert-Jan de Bruijn kan bijzonder goed skiën. Zijn ervaring komt goed van pas als hij gaat freestylen of gaat speedriden met een parachute. Ook gaat hij helemaal uit zijn dak als hij op enorme hoogte aan een kabelbaan hangt. Vlogger Sanny Verhoeven heeft wat minder ski-ervaring maar heeft het erg naar haar zin tijdens het paardrijden in de sneeuw of het skiën achter een paard aan dat in een flinke tempo door de witte heuvels galoppeerd. Ook brengt zij een bezoek aan een wat vreemde man die zelf bier brouwt en doet ze aan piste yoga. 

Kortom: in Off Piste gaat het om alles wat er speelt in de bergen. Daarbij worden we getrakteerd op adembenemende uitzichten en prachtige afdalingen. Daarnaast ontdekken we nog niet eerder ontdekte juweeltjes rond de bergen waardoor we de cultuur en de ‘off piste’ omgeving veel beter leren kennen.

Off Piste is vanaf zaterdag 5 november iedere week om 17:00 uur te zien bij RTL 4. Off Piste wordt mogelijk gemaakt door Romex, TUI, Volvo, De Skihut, SnowWorld, Tieleman Keukens en All about Wine.

< Wintersport: de meest coole feitjes Hoe reis jij naar je wintersportbestemming? >