Hoe vroeg moet ik mijn skivakantie boeken?

10 Maart, 2020 11:56

Bent u een fervent wintersporter? Dan heeft u zich ongetwijfeld wel eens afgevraagd wat nu de beste periode is om uw skivakantie te boeken. Bij Romex Restate kunnen we hier kort en krachtig over zijn: boek uw skivakantie en appartement zo vroeg mogelijk, want dan bent u een stuk goedkoper uit. Maar er zitten nog meer voordelen verbonden aan vroegboeken. We sommen ze hieronder voor u op.

Voordelen van vroegboeken

1) Vroegboekkorting

Of het nu voor het hoogseizoen of laagseizoen is: u kunt een hoop geld besparen door uw skivakantie vroeg te boeken. Niet alleen omdat de prijzen naarmate het jaar vordert alleen maar omhoog zullen gaan, u profiteert in een vroeg stadium ook van vroegboekkorting. Bij Romex Restate krijgt u 10% vroegboekkorting wanneer u uw wintersportappartement op tijd boekt. De korting geldt op vrijwel al onze luxe appartementen, waaronder die in Oostenrijk en Frankrijk.

2) Voorkom volboekingen

Onze appartementen en vakantiehuizen zijn bijzonder gewilde accommodaties, daarom is het verstandig om zo vroeg mogelijk te boeken. Hoe vroeger in het jaar u boekt, hoe groter de kans is dat uw favoriete accommodatie nog vrij is. Met name wanneer u met een grote groep op skivakantie gaat is vroegboeken absoluut aan te raden.

3) Langer voorpret, minder stress

Terwijl de meeste mensen nu aan het nadenken zijn over hun zomervakantie, is het ook zeker niet gek om de skivakantie voor komend seizoen al in orde te maken. Hierdoor hoeft u niet op het laatste moment te stressen om alles nog te regelen. Het geeft een gevoel van rust wanneer alles in kannen en kruiken is en bovendien heeft u iets om naar uit te kijken. Er gaat niets boven voorpret!

Contact

Benieuwd naar al onze vroegboekaanbiedingen? Klik dan op de onderstaande blauwe knop om direct naar het aanbod te gaan. Neem voor meer informatie gerust contact op via +31 (0) 79 362 58 22 of stuur ons een e-mail: info@romex-restate.nl.

Vroegboekaanbiedingen

< Op wintersport met het gezin: zo vindt u de ideale locatie Waarom de sauna in na een dag skiën? >