Het veelzijdige en sfeervolle skigebied Zell am See

26 Maart, 2015 17:12

Kaprun en Zell am See vormen samen een mooie en sneeuwzekere wintersportgebieden. Met één skipas kunt u zowel naar het skigebied van Kaprun als naar het skigebied Zell am See. Zell am See bestaat uit 77 kilometer piste en ligt aan een prachtig meer. Behalve het waanzinnige uitzicht op de pistes heeft Zell am See nog veel meer te bieden. In deze blog zullen we het skigebied kort toelichten.

 

Skigebied

De hoogste berg van Zell am See is de Schmitenhöhe. Deze berg is veelzijdig en biedt veel afdalingen. De pistes van Zell am See bevinden zich bijna allemaal boven de 1.400 meter en dat betekent sneeuwzekerheid van december tot aan april. U komt tijdens een afdaling langs prachtige dennenbossen en u heeft een mooi uitzicht op het meer. Wilt u hogere pistes, dan kunt u met dezelfde skipas naar het skigebied Kaprun gaan.

Houdt u meer van langlaufen? Dan biedt het gebied Zell am See ook vele mogelijkheden. U kunt variëren van diverse loipes in het dal tot höhenloipes op de Zellerberg en de gletser van Kaprun.

 

Bruisende Après ski

Zell am See is naast een mooi skigebied ook nog eens erg gezellig, met vele après ski mogelijkheden. Wilt u lekker een hapje eten? Dan heeft u keuze uit 90 restaurants voor een heerlijk diner. Voor een goede stapavond kunt u terecht bij maar liefst 6 discotheken en een heleboel cafés. Gegarandeerd een ultieme en gezellige avond.

De bar die je niet mag missen is de après ski gelegenheid in Schüttdorf in de Dorfschenke. Dit is een typisch Oostenrijks café en is bekend bij alle skileraren.

 

Boek een appartement

Wilt u graag op wintersport en skiën in het gebied Zell am See? Boek dan een appartement in Kaprun. Hier kunt u een skipas aanschaffen voor zowel het gebied Kaprun als Zell am See. Bekijk ons aanbod appartementen.

 

< Tirol als zomerbestemming Romex op zondag 22 maart 2015 in Business Class >