Gerlos in de zomer

9 Juli, 2021 13:02

Gerlos is een geliefd wintersportgebied. Jaarlijks trekken hordes mensen naar dit Oostenrijkse dorp om hun wintervakantie te vieren. In de zomer is er echter ook heel veel te beleven. Zowel sporters als ontspanners voelen zich helemaal thuis in de Oostenrijkse natuur.

Wat is er allemaal te doen?

Voor de sportliefhebber is Gerlos een waar paradijs. De echte doeners hebben keuze uit veel soorten activiteiten. Ben je meer op zoek naar een ontspannende vakantie, ook dan zit je hier goed. Weet je nog niet wat er allemaal te doen is in Gerlos in de zomer? Blijf lezen en ontdek wat dit deel van Tirol te bieden heeft.

Activiteiten sportliefhebber

Gerlos staat vooral bekend als skigebied, maar ook als er geen sneeuw op de bergen ligt, is er genoeg te doen. Hieronder staan 6 activiteiten die je kunt doen als je in dit prachtige gebied vakantie viert en wel houdt van een adrenalinekick:

  • Fietsen door bergen en valleien
  • Kabelbaan ‘Flying Fox’ (Riederklamm)
  • Klimmen voor beginners en gevorderden (Riederklamm)
  • Kanoën
  • Klimparcours (Hochseilgarten)
  • Paragliden (Kalle Airlines)

Activiteiten ontspanner

Wil je even helemaal tot rust komen en jezelf weer terugvinden? Ook dan heeft Gerlos in de zomer veel te bieden.

  • Zwemmen in een helder Oostenrijks meer (Durlassboden Stausee)
  • Wellness
  • Wandelen in de natuur

Appartement huren in Gerlos

We mogen weer op vakantie! Kun je net als wij ook niet wachten om in de auto te stappen en naar Oostenrijk te gaan? Na een lange reis heb je een plek nodig om op te laden en elke vakantiedag goed te kunnen beginnen. Geniet van een 5-sterren ervaring en het authentieke Oostenrijkse gevoel in een accommodatie van Romex Estate. Bekijk ons aanbod aan appartementen in Gerlos en boek je vakantie:

Coronamaatregelen

Ook in Oostenrijk moet je 1,5 meter afstand houden. In onze ruime complexen is dit geen probleem. Leef de regels na, zodat alle gasten optimaal kunnen genieten van hun zomervakantie, zonder kans op besmetting. Moet je je handen even snel ontsmetten? Bij de recepties staan pompjes met desinfectiegel.

Neem contact op met Romex Restate

Beleef Gerlos in de zomer en boek een appartement. Vraag wat de mogelijkheden zijn. Je kunt contact opnemen via +31 (0) 79 362 58 22 of info@romex-restate.nl.

< Oostenrijk: Corona update Corona update Frankrijk >