Après-skiën in Zell am See Kaprun

22 Oktober, 2014 09:34

In hét wintersport land Oostenrijk vind je het prachtige stadje genaamd Zell am See-Kaprun. De naam van de stad verraad het al een beetje, want Zell am See-Kaprun is gelegen aan een schitterend meer. Met pistes op verschillende hoogtes is het skigebied ook nog eens gevarieerd. Afgezien van de mooie omgeving heeft Kaprun nog veel meer te bieden, namelijk het vermaak in de avond. De leukste plekken worden hier besproken.

Pavillon (Salzburger Platz 8),

Pavillon Kaprun is enigszins te vergelijken met een leuke strandtent in Scheveningen. Je kan er lekker wat eten en drinken, maar met name ’s avonds gaat het dak eraf. Bij Pavillon zijn ze er goed in om een feestje met een thema te geven. Zo zijn de werknemers traditioneel gekleed, maar passen zij zich ook prima aan naar bijvoorbeeld een kerstfeestje.

SchnapsHans bar (Schmitten 20),

Jong of oud, het maakt niet uit. Muzieksmaak, het maakt niet uit. De SchnapsHans bar is naar eigen zeggen de meest gevarieerde bar in Zell am See. Zo wordt er namelijk de beste muziek uit ieder genre geplukt en wordt iedereen vermaakt. Dus of je nou van rockmuziek houdt, dance of R&B, het is er allemaal.

Insider bar (Kreuzgasse 1),

Naar eigen zeggen is deze bar een uitblinker in de drankjes die worden geschonken. De kleurrijke bar past goed bij het concept, waarbij vooral lekkere cocktails voor je klaar worden gemaakt. Vanaf de middag kun je hier terecht om onder het genot van een cocktail de avond in te luiden.

K1 Club (Kreuzgasse 1),

Als een bar nou toch even te rustig is en je bent op zoek naar een wildere avond, dan is een discotheek een uitstekende plek om naar toe te gaan. Een streng deurbeleid en eerlijke prijzen maakt K1 een populaire ontmoetingsplek in Zell am See-Kaprun. Dus anders dan in een après-ski bar waar iedereen in zijn skipak staat, zullen de mensen hier mooi gekleed zijn en geniet je van een echte clubsfeer.

Waar kun je slapen in Zell-am See Kaprun?

Deze kleine selectie van verschillende bars en één discotheek is maar een kleine greep van de alle gezellige plekken in Zell am See-Kaprun. Een aanrader dus! Romex Restate beschikt over de mooiste appartementen in Kaprun. Daar kunt u vanaf 770 euro, luxe vier- tot vijfsterren appartementen vinden. Met een prachtig uitzicht beschikt u over een modern maar vooral comfortabel appartement zodat u na een lange dag skiën of een avond feesten van een goede nachtrust kunt genieten.

< De leukste après-ski plekken van Tirol Skiën of snowboarden? >