5 tips voor een onvergetelijke zomervakantie in Portes du Soleil

1 Mei, 2014 10:02

Portes du Soleil is het grootste wintersportgebied van Europa. Maar naast een fantastische skivakantie biedt Portes du Soleil ook voldoende mogelijkheden voor een geweldige vakantie in de zomermaanden. Bekijk hier de 5 tips voor een onvergetelijke zomervakantie in Portes du Soleil.

 

Tip 1: Bergtochten

Portes du Soleil is een prachtig natuurgebied. Het is dan ook zeker aan te raden om in de zomermaanden een mooie bergtocht te maken. De tocht maak je zo uitgebreid als je zelf wilt. Er zijn op de route vele overnachtingsmogelijkheden in berghutten.

 

Tip 2: Watersport

Hou jij van rustig varen op het water? Of hou je meer van een actieve vakantie? Het Meer van Genève biedt tal van mogelijkheden. Heerlijke boottochten over het meer, kanosporten, rafting, het kan allemaal.

 

Tip 3: Paragliding

Ook voor de avontuurlijke vakantieganger biedt Portes du Soleil mogelijkheden. Je kan er namelijk paragliden over de Abondance vallei of als een vogel in een comfortabel harnas vliegen over de rivier de Dranse. Kortom, voor de avonturier voldoende vermaak!

 

Tip 4: Winkelen

Portes du Soleil biedt ook voor de ‘shop-a-holics’ onder ons tal van mogelijkheden. De bekende plaatsen Genève, Evian les Bains, Thonon, Lausanne en Montreux zijn niet alleen erg leuk om te bezoeken maar bieden ook uitgebreide shoppingsmogelijkheden.

 

Tip 5: Sporten

Zijn de bergtochten, watersporten of het paragliden nog niet genoeg sportief vermaak? Portes du Soleil biedt ook geweldige mogelijkheden voor diverse andere sporten. Denk hierbij aan mountainbiken, paardensport, golf of tennis.

Kortom, of je nou in de zomer of in de winter in Portes du Soleil bent, je hoeft je nooit te vervelen! Er is namelijk voor ieder wat wils. Heb je zelf nog leuke tips voor activiteiten in Portes du Soleil? Laat het ons weten!

< 5 belangrijke pisteregels Logo Restate >