AANGEPASTE COVID-19 VOORWAARDEN

  • Gepubliceerd op 5 november, 2020

WIJ HANTEREN AANGEPASTE COVID-19 VOORWAARDEN

Het zijn momenteel voor iedereen onzekere tijden, zo ook voor ons. Laten we vooropstellen dat uw en onze gezondheid het allerbelangrijkste is!

Op dit moment raadt de Nederlandse regering sterk aan om tot en met maart 2021 niet op vakantie te gaan naar het buitenland.

De Oostenrijkse bondskanselier Sebastian Kurz heeft tijdens de laatste persconferentie aangegeven dat het niet mogelijk is om op wintersport te gaan voor de Nederlanders (en andere toeristen). De skigebieden gaan vanaf 24 december weer open. Echter zal dit alleen gelden voor de inwoners van Oostenrijk en is het volgens de regering niet de bedoeling dat er toeristen komen. Hotels, accommodaties en horecagelegenheden blijven om deze reden dan ook gesloten. Door middel van strenge controles en quarantainemaatregelen wordt het toerisme tegen gehouden.

Hieronder een overzicht van de aangepaste regelingen die geldig zijn op al onze reserveringen:

  • Mocht u daadwerkelijk niet in staat zijn te reizen, door een negatief reisadvies van uw overheid en/of een (totale) lockdown in Oostenrijk, dan krijgt u te allen tijde uw geld terug.
    • Dit kan in de vorm van een voucher of Cash-refund.
  • Voor het huidige winter seizoen (2020/2021) en de zomer van 2021 hebben wij besloten dat de restbetaling pas 5 dagen voor aankomst voldaan hoeft te zijn. Voor het volgende winterseizoen (2021/2022) zijn onze reguliere voorwaarden van kracht, deze kunt u hier vinden.
    • 5 dagen voor aankomst kunnen wij meer duidelijkheid verschaffen en u goed informeren wat de situatie op dat moment is.
    • Mocht de huidige Covid situatie niet veranderen zullen wij onze voorwaarden voor volgend winterseizoen ook wijzigen, uiteraard wordt u daar tijdig over geïnformeerd.

Een andere mogelijkheid is om uw reservering voor deze winter, mits gewenst en beschikbaar, eenvoudig door te schuiven naar een later moment, bijvoorbeeld volgend jaar.

Voor nu hopen wij u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Voor vragen staan wij uiteraard altijd voor u klaar per e-mail of telefoon.

 

Blijf gezond, namens het Romex Team!

Nieuwsbrief

Wil je niets missen en altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen over vakanties in Oostenrijk? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.